VVV sluit seizoen af met Jaarmarkt 

ERMELO - Aanstaande zaterdag organiseert de VVV Ermelo de Jaarmarkt in het centrum van Ermelo. Deze markt staat, net als voorgaande jaren, geheel in het teken van creativiteit. Hobbyisten die kaarten maken, dakpannen beschilderen en houtbewerken bieden hun producten aan.

Verschillende verenigingen zullen zich in de aanloop naar het nieuwe seizoen op deze markt presenteren. Daarnaast staan diverse Ermelose ondernemers er met een kraampje op deze markt met tal van aanbiedingen. De Jaarmarkt onderscheidt zich door de grote diversiteit in het aanbod die ook wel de Hobbymarkt genoemd wordt. 

Kinderkleedjesmarkt

Voor de Ermelose kinderen is deze markt altijd een hoogtepunt. Er is voor hen namelijk een speciaal deel gereserveerd waar ze op een kleedje spulletjes mogen verkopen om zo een extra zakcentje te verdienen. Dit vindt plaats op het Raadhuisplein. Vanaf nu kunnen kinderen bij VVV Ermelo een bewijs van deelname afhalen, de kosten hiervoor bedragen slechts € 1,00. Op zaterdag vanaf 08.00 uur krijgen zij dan, tegen inlevering van dit bewijs, een plaats toegewezen waar zij op een kleedje hun spullen kunnen verkopen. De Jaarmarkt duurt van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie of om een plekje te reserveren op de Kinderkleedjesmarkt kan men contact opnemen met VVV Ermelo, tel. 0341 552200.