Douchezaak: Bijna tien jaar expert in badkamers 

ERMELO – Wie droomt er niet van een badkamer die naast functioneel ook een weerspiegeling is van een persoonlijke stijl en smaak? Douchezaak in Ermelo maakt droombadkamers werkelijkheid! Of je nu gaat voor een stoere zwarte douchewand, een gedurfde roze wc, of juist een rustige en warme badkamerlook – Het team van Douchezaak helpt mensen graag verder om droombadkamers samen te stellen.

Douchezaak bestaat inmiddels al bijna 10 jaar. Inmiddels hebben ze al meer dan 2500 bubbelbaden verkocht, en het bedrijf blijft groeien. En er komt een volgende mijlpaal aan. ,,Nog maar 34 badkamers te gaan voordat we de 1000 bereiken!’’ aldus Wilbert Foppen, eigenaar van Douchezaak. Naast leveringen door heel Nederland, voorziet Douchezaak ook de prachtige overzeese abc-eilanden van complete badkamers. Met jarenlange ervaring begrijpt Douchezaak als geen ander de unieke behoeften van haar klanten. De badkamerexperts kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden die perfect aansluiten bij iedere wens en budget. Of je nu advies nodig hebt over de nieuwste technologische snufjes of hulp bij het kiezen van de juiste materialen, het team van Douchezaak staat altijd voor haar klanten klaar met deskundig advies en ondersteuning.

Ontdek 600m2 showroom

Laat je inspireren en adviseren in de 600m2 grote showroom. Hier kan je volop inspiratie opdoen en advies vragen aan badkamerexperts. Ook is het mogelijk om een badkamer in 3D te laten tekenen, zodat men een realistisch beeld krijgt van hoe het eindresultaat eruit zal zien. Zo kan men met vertrouwen beslissingen nemen over het ontwerp en de indeling van een nieuwe badkamer. De tijd dat badkamers slechts functionele ruimtes zijn, is voorbij. Badkamers zijn geëvolueerd tot een fijne plek waar iedereen kan ontspannen. ,,Dat is maatwerk,” legt Wilbert Foppen uit. Vaak hebben mensen specifieke wensen. Of het nu gaat om ruimtebesparende oplossingen zoals een ondiep badkamermeubel, een op maat gemaakte douchecabine, of een uniek massief eikenhouten badkamermeubel, Douchezaak bedenkt graag de oplossing. ,,Door het brede assortiment is er altijd een oplossing die perfect past bij iedere situatie en smaak.”

Online badkamer sanitair shoppen

Naast de showroom aan de Eendenparkweg 3 is er een online webshop. Er zijn verschillende badkamerideeën voor ieders smaak, variërend van kleuren, materialen, vormen en maten. Foppen: ,,We hebben een breed assortiment aan badkamerproducten, variërend van moderne douches tot stijlvolle badkuipen. Alles wat je nodig hebt voor de ideale badkamer is slechts een paar klikken verwijderd.” In de showroom geeft het team van badkamerexperts graag persoonlijk advies. ,,Laat je inspireren en geniet van een kopje koffie of thee!” aldus de Ermelose ondernemer. www.douchezaak.nl

groene badkamer comp