'Make a Star Dish' voor Make a Wish

ERMELO/ REGIO - Sterrenkok Dennis van den Beld heeft samen met zeven collega’s een bijzonder kookboek gemaakt, 'Make a Star Dish’. De opbrengst is voor de stichting Make a Wish, om kinderen met een levensbedreigende ziekte een dag te laten vergeten dat ze ziek zijn. De recepten zijn omlijst met de kunst van Wilma Veen.

Het boek, een initiatief van de goede-doelen-vrouwengroep Ladies' Circle 47 NW Veluwe, werd vorige week gepresenteerd. Chefkok Dennis van den Beld van het Roode Koper hoefde er niet lang over na te denken om aan dit bijzondere project mee te werken. Hij maakte een recept met ree. Ook wist hij collega’s over te halen om mee te doen aan deze actie. Wim Zwaart van restaurant Ratatouille kwam met 'Jacket Bataat' en Rik Jansma van restaurant Basiliek verzorgde het nagerecht van ijs met bramen, bosbessen, venkel en citroengras.

De Ladies Circle Noordwest Veluwe wil -net als de andere Ladies Circles in Nederland- heel veel geld ophalen met het kookboek. ,,Wij doen dit voor Make A Wish Nederland die de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte tussen de 3 en 18 jaar helpt vervullen.” Het kookboek is te koop bij Bruna, Riemer & Walinga Boekverkoopers, Het Roode Koper, Dutch Hair en Tandzorg Centrum Ermelo. Ook is het verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..